KOŘENÍ, Strana 3
Značky
Hmotnost

Italské bylinky použijete do těstovin, špaget, gnocchi, na pizzu, grilovanou a restovanou zeleninu či do zeleninových salátů.

KARI ASIA je kari čínského typu, které využijete na úpravu masových a zeleninových karí, smetanových polévek a omáček, do luštěnin či rýže.

Nová univerzální směs na pečené, grilované vepřové či hovězí maso. Kolena ,žebra, výpečky, moravský vrabec, krkovice, sekaná a fašírky.

Směs KOŘENÍ NA RYBY skvěle použijete při přípravě sladkovodních a mořských ryb. Směs je univerzální, mimo ryby se také skvěle hodí na králíka, krocana, jehněčí a kuřata.

Je to jedno z nejzákladnějších koření asijských kuchyní, zejména indické. Je základem pro světově známou směs koření – kari.

Lehce pikantní směs koření určená k přípravě nejen maďarských specialit, gulášů a polévek.

Je nepostradatelná v bramborácích, bramborových a zeleninových polévkách, jitrnicích, domácí sekané, játrových knedlíčcích, guláších a pečených masech. Jednou vyzkoušíte naši...

Originální nepálivé a velice jemné kari makové chuti, pro všechny milovníky asijské kuchyně.

Bylina podobná česneku a pórku, která se nejvíce používá ve studené kuchyni a nebo na konci tepelné úpravy.

MIMI GRIL je další z řady dětských směsí na maso, doporučujeme ji používat už od 12 měsíců věku dítěte.